Road trip: Stinica in Share Dunlop Spirit

Monday, April 09, 2018

A tudi vi že planirate prvomajske praznike? Jaz sicer že vem, kje bom, pa vseeno še malo brskam po spletu, kje v Nemčiji blizu Minhna se najdejo prisrčni kotički, ki bi jih lahko obiskala. Do prvomajskih praznikov je sicer še slab mesec, zato lahko vmes kak vikend skočite na hrvaško obalo, ki je v vseh letnih časih čudovita. Teden, dva nazaj sem se skupaj z dvema kolegoma vsedla v siv Range Rover Velar in na zadnjem sedežu oddrvela proti Stinici. Ja, Stinici, tistemu majhenu kraju, ki ga zagledate skozi desno okno, ko v vrsti čakate na trajekt proti otoku Rab. V tej mali vasici je poleti verjetno veliko več življenja kot sedaj, ko se moraš že malo potruditi, da nekje v okolici najdeš jutranjo kavo. Če že kdo zajadra v Stinico, priporočam obisk narodnega parka Severni Velebit, ki vam postreže s čudovitim razgledom. Najbližjo kavo pa najdete v kraju po imenu Senj.

 Spodnje (😍) fotografije je posnel Davorin, uradni fotograf naših skupnih road tripov😎 Prve tri je v objektiv ujel pred in med sončnim zahodom, ker pa je Stinica eden redkih krajev, kjer svetlobno onesnaženje še ni tako veliko, je lahko ujel tudi zvezdnato nebo.


 

 Naša trojna ekipa je kakšen teden kasneje bolj po naključju naletela na natečaj Share Dunlop Spirit. Goodyear Dunlop Sava Tires namreč išče skupino avanturistov, ki se bo podala na popotovanje vse do Škotske in nazaj. Enoglasni trikratni ''da'' izzivu je padel takoj, naš predstavitveni video pa je potreboval še kak dodaten dan. Ekipa Rumena podmornica že pridno nabira glasove, veseli pa bomo tudi tvojega.

Hvala.
Katja.

You Might Also Like

0 Comments

Subscribe